Στόχοι

 

 

 

Το έργο θα συμβάλει σε μια βελτιωμένη προσέγγιση για τη μεγιστοποίηση της ικανότητας των υφιστάμενων και νέων εγκαταστάσεων και της εμπειρίας και των καλών πρακτικών και της ισχυρότερης πολιτικής δέσμευσης στις συμμετέχουσες κοινότητες να συμμετάσχουν ενεργά στον αθλητισμό ως μία από τις κύριες προτεραιότητες για τις τοπικές, περιφερειακές και διεθνείς αρχές όπου από την περιοχή διασυνοριακής συνεργασίας της Ελλάδας και της Βουλγαρίας είναι η προώθηση και διατήρηση της αθλητικής κληρονομιάς.

Σχετικοί – Υποστόχοι:

  1. Κοινή καθοδήγηση για την αειφόρο προώθηση της αθλητικής και πολιτιστικής κληρονομιάς για τουριστικούς σκοπούς (ορθή πρακτική) και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των εταίρων.
  2. Ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στα ερευνητικά κέντρα, αθλητικά κέντρα, αθλητικούς συλλόγους, κέντρα νεότητας, πολιτικών, τοπικών οργανώσεων, ΜΚΟ και του κοινού.
  3. Να συνεργαστεί με ένα ευρύτερο δίκτυο ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών σωματείων, όπως η Ελληνική Ένωση Καλαθοσφαιριστών, μέσω δραστηριοτήτων διάδοσης, που συμπεριλαμβάνουν ανταλλαγή νέων, προπόνησης, και εκδηλώσεων διεθνών και περιφερειακών
  4. Διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών (σχολείων, οργανισμών, αθλητικών συλλόγων) και αθλητικών εκδηλώσεων
  5. Σχεδιασμός πλατφόρμας, η οποία θα ενσωματώνει μια περίληψη της ιστορίας των αθλημάτων, πληροφορίες για τις επικείμενες τοπικές εκδηλώσεις αλλά και περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις και πληροφορίες σχετικά με τους αθλητικούς συλλόγους που βρίσκονται στη διασυνοριακή περιοχή.
  6. Εκσυγχρονισμός των μουσείων, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών πολυμέσων και ΤΠΕ.
  7. Ψηφιοποίηση εγγράφων και άλλου σημαντικού υλικού, συσχετισμένου με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των αθλημάτων.
  8. Η ανάπτυξη συνεργατικών έργων (ανακαίνιση και ήπια κατασκευή) συνεισφέροντας στην προαγωγή των αθλημάτων
  9. Ανάπτυξη στρατηγικού σχεδίου μέσω μιας καλά στοχοθετημένης, κοινής εκστρατείας προώθησης και ανάπτυξης τουριστικών σημείων

Επικοινωνία

Ν. Γερμανού 1 - Πλατεία ΧΑΝΘ Τ.Κ. 54621 , Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

(+30) 2316 001 000

(+30) 2310 264 502

  info@promo-ymcha.eu

 www.promo-ymcha.eu

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό Δελτίο

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε email από τις τελευταίες ενημερώσεις.